автомобилОтдавна вече за никого не е проблем да намери най-евтините полети като сравни предложения за стотици дестинации. Резервирането на самолетни билети, хотели и други туристически услуги може да стане от всяка точка на света само с един клик. С широкото навлизане на нискотарифните компании, както и увеличаването на гъвкавостта на редовните авиокомпании, всеки може да си позволи да лети.

Пасажерите толкова са свикнали на разнообразни удобства и улеснения, че вече няма с какво да бъдат изненадани. На бордовете на самолетите се предлага какво ли не, а магазините, удобствата и съоръженията на световните летища стават все повече.

Купи кола от борда

Забравете за всичко, което сте си представяли, че е страхотно, защото сега ще ви разкажем за нещо наистина новаторско, а именно покупка на чисто нов автомобил по време на полет.

От материали от печатно издание от Хонг Конг става ясно, нискотарифният превозвач, Spring Air, съвсем скоро ще даде възможност на пасажерите, предпочели него пред другите авиокомпании да купуват на борда новата си кола. Според компанията чисто нова линия от автомобили ще бъде добавена към каталога на комерсиалните полети и по този начин на 35 хил. фута всеки ще може да си купи возило. Колите ще струват 1,0 милиона юана или 10,500 британски паунда.

В случай че на връщане от Хонг Конг не сте останали с достатъчно неизползвана чуждестранна валута, ще имате възможност да се възползвате от плащане с кредитна карта.

Авиокомпанията информира и, че ще предлага гратисен период, в който всички твърде импулсивни пасажери, хвърлили се необмислено в покупката на автомобил на борда, ще могат да отменят поръчката си. Нововъведената опция не само ще означава възможност да си купиш кола на километри във въздуха за пасажерите, но и чисто нови умения за бордовия екипаж. Стюардите и стюардесите на компанията, които са повече от 500 души, ще трябва да бъдат обучени в това да продават коли. Вероятно ще бъдат наети специалисти от автомобилната индустрия, които да им покажат тънкостите в занаята.

Wizz Air Автор: Wizz Air

Tag: ,