Идвайки тук, няма как да не почувствате идването и престоя си като подарък! Всичко показва това. Кристалните плажове, топлият средиземноморски полъх, парещото слънце, което е най-хубаво през началото на лятото, приветливите хора, и не на последно място – уникалната природа. Дървета, отрупани с лешници, маслини, лозя и портокали, ще ви накарат да пожелаете да останете не само седмица.

Кристалните плажове

Атракции

С авиокомпания Wizz Air може да поемете към едно неповторимо приключение, или почивка. А в комбинация с хотели на изгодни цени, ще завършите планирането изцяло. Наблизо има много какво да видите. На около 100 км. от Барселона, се намира вашата дестинация. Не че не може да предпочетете някой от големите градове, но определено ще изгубите от очарованието на златистите плажове, усмихнатите лица, припичащи се под жаркото слънце и доволните от живота туристи, дошли да се разнообразят тъкмо тук. Един от може би най-големите и известни увеселителни паркове не само на Испания, но и в Европа, е също тук- Порт Авентура, чието име в булвален превод означава пристанище на съдбата, а всички дошли поне веднъж тук много бързо се убеждават, че съдбата йм е да се забавляват. Така че бихте могли да го посетите и вие. Предлага най-разнообразни и екстремни видове противници на скуката.

Настаняване

Има повече от 750 места, където може да отседнете, така че ви остава само да закупите своя самолетен билет и да дойдете в Дорада. Пансион или полупансион, луксозен апартамент или стая с прекрасна гледка към морето, спа-процедури, фитнес салони и голф игрища и много други задължителни удобства на съвременната почивка ще удовлетворят и най-капризните вкусове.

Испански нощи

Всички са чували как испанците умеят да се забавляват от сърце и онези, които са имали да станат част от някоя типична испанска сиеста, знаят за какво става дума. Представете си вечерите тук, прекрасните коктейли и заведенията на плажовете на Коста Дорада. За нищо на света не бихте пропуснали и нощните къпания, както и организираните водолазни гмуркания през нощта. Казват, че морския живот нощем е нещо наистина вълнуващо и си струва да се види. За целта трябва просто да се запишете в хотела, в който сте отседнали за организирано водолазно гмуркане или нощно яхтено парти в открити води, и оле! нощта е ваша.

Wizz Air Автор: Wizz Air

Tag: , , , , , , , , ,