В началото на септември, Virgin Atlantic, по повод пускането на нови комплекти от принадлежности на борда на самолетите си, влезе в партньорство със Сваровски, за да създаде уникален продукт.

Virgin Atlantic

Става дума за маски за очи, които сигурно са един най-скъпите аксесоари за сън в света и несъмнено най-красивият. Маските за очи струват 2,5 хил. британски паунда и са изработени само в пет екземпляра. Всеки от тях представлява инкрустиран дизайн на слънчеви очила.

Всеки комплект от маски за очи бе скрит в един от полетите на компанията по целия свят. Това даде уникалната възможност на петима щастливци да се насладят на късмета си да открият подобно уникално бижу в чантичките си за принадлежности.

Зад красивата изработка на маските за очи, върху които са инкрустирани скъпоценни камъни, изобразяващи слънчеви очила, стоят 3 хиляди Сваровски елемента.

Как са изработени маските?

Всяка от маските има хиляди малки червени, бели и сини кристалчета, всяко от тях ръчно нанасяно от Сайма Ануор – дизайнер, занимаащ се с поръчки за звеззи от ранга на Кейти Пери. Сайма Ануор споделя, че са й трябвали по 10 часа, за да създаде всеки един от брилянтно изпълнените уникати.

Люк Майлс от Върджин Атлантик споделя: “Ние много добре знаем колко е важно за пътниците ни да се наспят добре по време на полети на дълги разстояния. И легендарните червени маски за очи бяха условие за това неизменно в последните 28 години. За да отпразнуваме новите ни комплекти с принадлежности, решихме да създадем нещо наистина уникално, с което да демонстрираме ангажираността си към така ценния сън по време на дългите полети. ”

Маските за очи са наистина впечатляващи, но трябва да припомним, че това не е първото взаимодействие на авиопревозвача Virgin Atlantic със Сваровски. Пасажерите в първа класа на превозвача например могат да се насладят на Сваровски кристали по стените на борда още от 2003 г. насам. Също така, след преправянето на модела А330 от флотата на компанията, на борда може да се види и завеса с повече от хиляда Сваровски елемента на нея.

Wizz Air Автор: Wizz Air

Tag: , ,